10. Give Away - 10. klasse på DE

Vi vil med 10. Give Away udruste dig til livet og fremtiden!

På Djurslands Efterskole får du i 10. klasse mulighed for at lære dig selv endnu bedre at kende. Du kommer bl.a. til at lære om dine lederevner, din personlighed, dit forhold til samfundet og meget mere. Samtidig vil vi gerne klæde dig på til at møde din uddannelsesfremtid. Du lærer således om medier, anvendelse af computer og andre IT-redskaber og studieteknikker. Vi sender dig ud i et brobygningsforløb, hvorigennem du - sammenholdt med en obligatorisk selvvalgt opgave (OSO) - bliver afklaret ift. din ungdomsuddannelse, evt. din uddannelse. 

Klassiske fag

10. Give Away er en anderledes 10. klasse, men du får stadig folkeskolens udvidede afgangsprøve i dansk, matematik og engelsk, samt mulighed for valg af tysk og fysik! Vi underviser på et niveau, der passer 

Giv og du skal få!

Har du mod på at udfordre dig selv og prøve nye ting? Har du vilje til at udvikle dig som person, lære noget om dig selv og andre, og opleve at give betydningsfuld hjælp til mennesker med behov? Du skal på Give Away forvente, at der stilles krav om, at du vil deltage og være engageret. Du skal kunne udskyde dine egne behov og give afkald for at nå målet. Du vil mærke dine grænser, blive bekendt med dine forcer og udvikle dig.

Har du nogensinde tænkt på, hvordan du kan gøre brug af netop dine ressourcer til glæde for andre mennesker? Med de gaver og evner du har, kan du være med til at gøre en forskel. Vi vil med Give Away udruste dig til livet og fremtiden.

Vi vil med Give Away tage del i lokalt kirkeligt og socialt arbejde. I et indsamlingsprojekt, der arbejdes med i løbet af året, giver vi videre, hvad vi har fået for intet: tøj, tæpper, legetøj, tid, arbejdskraft og penge. Du vil højest sandsynligt opleve glæde og stolthed over at se, at det nytter at hjælpe andre. Du fik det for intet - giv det for intet! Give Away!

Ekstra udlandstur til Israel

Give Away tager på en studierejse til Israel. Turen er med i skolepengene, så der kommer ikke yderligere egenbetaling, udover evt. fornyelse af pas og lignende.

Del denne side