Krop, sundhed og ro

Hverdagen kan ofte føles travl og fuld af mange ting. Det kan den også på Djurslands Efterskole. Dette valgfag er for dig, der gerne vil lære at passe på dig selv og din krop i en travl hverdag, samt opretholde overskud og energi, både i din tid på DE og resten af livet. Her får du konkrete redskaber til at rumme alle oplevelser, indtryk, venner og undervisning.

Du kommer til at lære om gode vaner, samt hvordan man opretholder en god balance i kroppen. Vi skal arbejde med afspænding af kroppen, styrke og udstrækning, ro, hvile og balance, kost og sundhed, motion, strukturering og overblik, fokus, koncentration og afslapning. Du bliver præsenteret for øvelser og teknikker, som du kan bruge i din hverdag nu og resten af dit liv. Disse øvelser har som fokus at styrke dig både fysisk og mentalt.

Hver lektion vil ende med en afstressningsøvelse af forskellig art, samt ”ugens udfordring”. Kort sagt: Dette valgfag skulle gerne hjælpe dig til at få et større overskud i hverdagen, hvilket vil få stor betydning for dig både i undervisningen og sammen med vennerne. Du skulle gerne få fyldt energidepoterne godt op, få mindsket stress og få øget velvære i hverdagen.

Del denne side